Memur-Sen İzmir, Türkiye'ye can oldu

Memur-Sen İzmir, Türkiye'ye can oldu

Kampanya süresince temsilcilikleri aracılığıyla İzmir'de bin 600 ünite kan toplayan Memur-Sen İzmir, böylelikle Kızılay'a anlamlı bir katkı sundu.

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi, İzmir genelinde yürüttüğü kan bağışı kampanyasını Gaziemir'de tamamladı. Kampanya süresince temsilcilikleri aracılığıyla İzmir'de bin 600 ünite kan toplayan Memur-Sen İzmir, böylelikle Kızılay'a anlamlı bir katkı sundu

Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, İzmir'in tüm ilçelerinde Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü kan bağışı kampanyası kapsamında Kızılay´a anlamlı bir katkı sağladı. Yaklaşık 3 hafta süren kan bağışı kampanyası süresince İzmir´de 30 ilçede temsilcilikleri aracılığıyla projeyi yürüten Memur-Sen İzmir, toplanılan yaklaşık bin 600 ünite kan ile Kızılay´a can oldu. Projeyle ilgili konuşan Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, "Tüm ilçelerimizde iyi organize olarak geçen yılki rekorumuzu ikiye katladık. Kampanyaya üyelerimizin ve İzmirlilerin yoğun ilgisine teşekkür ediyoruz" dedi.

"15 Temmuz ruhuyla Kızılay'a kan veriyoruz, Türkiye'ye can oluyoruz!" sloganıyla yürütülen kan bağışı kampanyasının finali Gaziemir ilçesinde yapıldı. Gaziemir Abdullah Arda Meydanındaki programa Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Yazar, Gaziemir Müftüsü Ekrem Saylam, Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök, İzmir Kan Merkezi Müdürü Burak Yurdakul, Kan bağışı Kazanım Uzmanı Mevlüt Bektaş, Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkan Vekili Ali Kaya, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkan Yardımcıları İsmail Çam, Özgür Kaplan, Eğitim-Bir-Sen Gaziemir Temsilci Hasan Vermez, Eğitim-Bir-Sen Bornova Temsilci Oktay Taşdemir, Diyanet-Sen İzmir 1 No'lu Şube Temsilci İbrahim Güzeldağ, şube müdürleri, okul müdürleri ile Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyeleri katıldılar.

Bina: Kardeşliğimizin pekişmesine vesile oldu

Folklor ekibi gösterisinin ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No´lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, kan ihtiyacı farkındalığına dikkat çektikleri ve Kızılay´ın kan stokuna katkı sağladıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "Türk Kızılay'ı ile titizlikle yürüttüğümüz ve kısa sürede organize olup büyük bir sosyal sorumluluk bilinciyle İzmir'in tüm ilçelerinde sürdürdüğümüz kampanyaya üyelerimizin ve İzmirlilerin yoğun ilgisine teşekkür ediyoruz. Kampanya boyunca İzmir genelinde yaklaşık bin 600 ünite kan toplayarak, geçen yılki sayımızı ikiye katlamanın gururunu yaşıyoruz. Kan sürekli ihtiyaçtır. Kızılay´ın ´kan bankası´ projesinin ortaya çıkmasında emeği geçenlere de Memur-Sen olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu doğrultuda Memur-Sen İzmir olarak, bu farkındalığı artırmak, kan ihtiyaç stokuna katkı sağlamak için böyle bir organizasyon üstlendik. Millet olarak kardeşliğimizi pekiştirecek, bizi bir arada tutacak bu tür sosyal projelere desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

Kampanya yılda 2 kez yapılacak, organ bağışına da dikkat çekilecek

Memur-Sen İzmir ailesi olarak yılda 2 kere organizasyonun gerçekleştirileceğini söyleyen Bina, “Teşkilatlarımız kan bağışı kampanyamız için adeta kenetlenmişti. Güzel de bir kampanya süreci geçirdik. Kampanyaya ilgi gösterip bağışta bulunmuş tüm üyelerimize teşekkür ederim. Memur-Sen İzmir olarak, Kızılay ile dayanışmamız bundan sonra da devam edecek. Kan bağışı kampanyalarımız yılda iki kere olmak üzere devam edecek. Bununla da kalmayıp organ bağışı konusunda da üzerimize düşeni yapacağız. Bize kampanya başından beri desteklerinden dolayı Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök'e, İzmir Kan Merkezi Müdürü Burak Yurdakul'a, tüm ekibine, ilçe temsilcilerimize, üyelerimize, AK Parti ilçe teşkilatlarına, kaymakamlarımıza, ilçe müdürlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Gök: 4 bin 800 hastaya şifa oldular

Bina'nın ardından Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök konuşmasını gerçekleştirdi. Gök, "15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anmak, hepimizin bu bayrak altında kan kardeşi olduğunu ve birbirimize ihtiyacımız olduğunu en güzel ispat eden bir kampanya oldu. Memur-Sen'e geçen yılki rakamın iki katı kadar bağıştan dolayı çok teşekkür ediyorum. Her kandan 3 ürün elde ettiğimiz için, herkes tanımadığı 4 bin 800 hastanın kurtulmasına vesile oldu. Büyük bir farkındalık yarattık diye düşünüyorum. Bu gurur hepimizin" ifadelerinde bulundu.

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ise, Memur-Sen'e yürüttüğü kampanyadan dolayı teşekkür ederek oluşturduğu farkındalıktan dolayı tebriklerini sundu.

Protokol konuşmalarının ardından kan bağışı sürecindeki katkılarından dolayı Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina'ya Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök ve Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez tarafından bir teşekkür belgesi verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.