Menderes AK Parti İlçe Başkanından ÇÖP İsyanı!

Menderes AK Parti İlçe Başkanından ÇÖP İsyanı!

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı, Medya Ege’nin gündeme getirdiği Menderes’in çöp sıkıntısına sosyal medya hesabından tepki verdi. Başkan Artçı, “Menderes Çöple anılır hale getiren Kayalar yine ortada yok” dedi.

İzmir’in Menderes İlçesi’nde doğaya atılan kurban atıklarıyla ilgili çevre ve su kirliliğini gündeme getiren Medya Ege’nin haberi, İzmir’in de, Menderes’in de gündemi oldu.

d836d2ce-cd1f-4e7a-989f-c3514273e5d8-001.jpg

İzmir’in en yakın su depolama alanı olan Tahtalı Barajı’nın havzasının su toplama alanına atılan hayvansal atıklar, suyun ileride zehirlenmesi olasılığını da gündeme getirdi.

Menderes’te İzmir’i tehdit eden çevre katliamıyla ilgili olarak AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı’da tepkisini sosyal medya hesabından verdi. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın her zaman olduğu gibi, Menderes’in sorunlarının olduğu yerde olmadığını, ortalarda görünmediğini belirten Başkan Artçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

44427489-f325-462a-a00a-13f2d3f7e75d-003.jpg

“İlçemizin böyle bir başlıkla gündeme gelmesinden biz hicap duyduk; sorumlusu olan CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın da duymasını bekliyoruz! Ama nafile! Menderes’i, iş bilmezliği, ihmalleri ve şahsi hırsları yüzünden ‘ÇÖP’le anılır hale getiren Kayalar yine ortada yok!” dedi.

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artç’ının twetti:

unnamed-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.