Menderes Belediyesi Çocuk Korosu'na başvurular sürüyor

Menderes Belediyesi Çocuk Korosu'na başvurular sürüyor

Menderes Belediyesi tarafından kurulacak Klaros Çocuk Korosu'na kayıt için başvurular sürüyor.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Klaros Çocuk Korosu'na kayıt için başvurular devam ediyor. Başvuruları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılan ücretsiz kursa, 8-15 yaş arasındaki tüm çocuklar, hafta içi her gün 09.00 - 17.00 saatleri arasında kayıt yaptırabiliyor.

SEÇİM YAPILACAK

Kayıtların tamamlanmasının ardından koro şefi tarafından seçim yapılacak. Müzik kulağı olan ve uygun görülen çocukların belirlenmesi sonrası ise koro eğitimleri başlayacak.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN"

Kültür sanat etkinliklerine önem verdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, ‘’Menderes Belediyesi olarak kültür sanat çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda her yaş grubuna hitap eden hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunuyoruz. Kayıt sürecini başlattığımız Klaros Çocuk Korosuyla da 8-15 yaş arasındaki çocuklarımızı müzikle buluşturmayı hedefledik. Tüm çocuklarımızı koromuza başvurmaya davet ediyorum’’ dedi.

f97lrlwxgaadtll.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.