Menderes Belediyesi, ilçeye bir park daha kazandırdı!

Menderes Belediyesi, ilçeye bir park daha kazandırdı!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Özdere Çukuraltı Mahallesi'nde gerçekleştirilen park çalışması tamamlanarak, Mendereslilerin hizmetine sunuldu.

Nilda Altın Okay- Yeşil alan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menderes Belediyesi, Özdere Çukuraltı Mahallesi'nde gerçekleştirilen park çalışması tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların sona ermesi ile birlikte bir adet fitness grubu ve bir adet oyun grubunun bulunduğu park, Mendereslilerin hizmetine sunuldu.

Menderes Belediyesi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin çalışmaları sonucunda Özdere Çukuraltı Mahallesi’ndeki parkımızın yapımını tamamlayarak ilçemize yeni bir park daha kazandırdık. Çocuklarımız için oyun gruplarının yer aldığı, yetişkinlerimiz için ise oturma alanları ve spor aletlerinin bulunduğu parkımızda hem çocuklarımız hem de yetişkinlerimiz keyifle vakit geçirebilecekler. Menderes Belediyesi olarak ilçemizin tüm mahallelerine park ve yeşil alan kazandırmaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.