Menderes Belediyesi karakılçık buğdayını toprakla buluşturdu

Menderes Belediyesi karakılçık buğdayını toprakla buluşturdu

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Başka Bir Tarım Mümkün vizyonunun Menderes'te de hayata geçtiğini duyurdu.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Başka Bir Tarım Mümkün vizyonu, kentin ilçelerinde hayat buluyor.

flnhsatxoaau9pt.jpg

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, Başka Bir Tarım Mümkün vizyonu kapsamında ilçede karakılçık buğdayı tarımına başlandığını duyurdu.

flnhrviwqae70fc.jpg

Özkan, karakılçık buğdayının üreticiye dağıtıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Özkan açıklamasında "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer öncülüğünde Başka Bir Tarım Mümkün vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Köy Koop Başkanı Sayın Neptün Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyemizin bürokratları, meclis üyelerimiz, Tarımsal Hizmetler Müdürümüz, kooperatif üyelerimiz ve Yaşar Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Develi Mahallemizde atalık tohumumuz karakılçık buğdayını toprakla buluşturduk. Başka bir tarım mümkün diyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

flnhrgnxkaa2qjt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.