Menderes Belediyesi, peyzaj çalışmalarına devam ediyor

Menderes Belediyesi, peyzaj çalışmalarına devam ediyor

Kemalpaşa ve Gazipaşa Mahallelerinin kesişiminde bulunan Mestanlı Kavşağı'nda Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin çehresini güzelleştirmek amacıyla başladığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kemalpaşa ve Gazipaşa Mahallelerinin kesişiminde bulunan Mestanlı Kavşağı'nda çalışmalar tamamlandı.

fstepp7xeaa0bx4.jpg

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla kavşağın çevresinde peyzaj düzenlemesi yapılırken, orta kısım da Menderes'in simgelerinden biri olan nazar boncuğu ile renklendirildi.

fstepz2wuaaxzse.jpg

Menderes Belediyesi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada "İlçemizin çehresini güzelleştirmeye devam ediyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Kemalpaşa ve Gazipaşa Mahallelerimizin kesişiminde bulunan “Mestanlı Kavşağı”nda çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarla kavşağın çevresinde peyzaj düzenlemesi yapılırken, orta kısım da ilçemizin simgelerinden olan nazar boncuğu ile renklendi. Menderes’imizin genelinde çalışmalarımız devam edecek. Her şey Menderes için!" ifadelerine yer verildi.

fstep09xeaa6f3f.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.