Menderes Belediyesi, yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Menderes Belediyesi, yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Menderes Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Kemalpaşa ve Tekeli Atatürk Mahallelerinde yol yenileme, Mithatpaşa Mahallesinde ise kaldırım çalışmaları tamamlandı.

Nilda Altın- Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Kemalpaşa ve Tekeli Atatürk Mahallelerinde sokak kilit parke döşeme çalışmaları ile Ayrıca Mithatpaşa Mahallesi'nde kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandı.

fohapl6xwaagb6d.jpg

Menderes Belediyesi sosyal medya hesabından çalışmaların son durumuna ilişkin yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve taleplerini yerine getirebilmek adına Menderesimizin 44 mahallesinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam edecek. Her şey Menderes için!" ifadeleri kullanıldı.

fohapvsxeamyznn.jpg

Yapılan açıklamada, "Yollarımız yenileniyor, Menderesimiz güzelleşiyor! İlçemizin genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve taleplerini yerine getirebilmek adına fen işleri müdürlüğüne bağlı ekip arkadaşlarımızla birlikte Kemalpaşa ve Tekeli Atatürk mahallelerimizde yol yenileme, Mithatpaşa Mahallemizde kaldırım çalışmalarımızı tamamladık. Menderesimizin 44 mahallesinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam edecek. Her şey Menderes için!" ifadelerine yer verildi.

fohaqqvwqamcbnk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.