Menderes Belediyesi’nde deprem ve temel afet eğitimi verildi

Menderes Belediyesi’nde deprem ve temel afet eğitimi verildi

Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi'nde yapılan deprem ve temel afet eğitiminde doğal afetlere karşı nelerin yapılması gerektiği bilgisi verildi. Eğitim sonrası tüm katılımcılara deprem çantası da hediye edildi.

Medya Ege- Menderes Belediyesi'nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirdiği deprem ve temel afet eğitiminde katılımcılara doğal afetlerden önce alınması gereken önlemler ve afet sırasında yapılması gerekenler anlatıldı.

Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi'nde yapılan eğitime, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü İtfaiye Eğitmeni Berivan Arslan konuşmacı olarak katıldı.

fhmr2ocxsakekiv.jpg

Menderes Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Deprem ve temel afet eğitimimizi Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi’mizde gerçekleştirdik. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü İtfaiye Eğitmeni Berivan Arslan tarafından verilen eğitimde doğal afetlere karşı nelerin yapılması gerektiği bilgisi katılımcılara aktarıldı. Eğitim sonrası tüm katılımcılara deprem çantası da hediye edildi." ifadelerine yer verdi.

fhmr20dwyaq3rwb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.