Menderes Belediyesi’nden Çevre Haftasında Farkındalık Çalışması

Menderes Belediyesi’nden Çevre Haftasında Farkındalık Çalışması

Dünya Çevre Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Ödüllü Ambalaj Atıkları yarışmasında dereceye giren okullarımıza ödüllerini ve sertifikalarını verdik" dedi.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 5-11 Haziran Dünya Çevre Haftası dolayısıyla düzenlenen farkındalık çalışmasına katıldı. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte çevrenin ve doğanın korunmasıyla ilgili bilgilendirici broşürler ve geri dönüştürülebilir bez çanta dağıtıldı.

fukqrzmxoaiwd3g.jpg

Çevreyi koruma konusunda çalışmaların ettiğini ilçede, Ödüllü Ambalaj Atıkları Yarışması'nda dereceye giren okullar ödüllerini ve sertifikalarını, Başkan Kayalar'dan teslim aldı.

fukqsxhx0amco9e.jpg

Başkan Kayalar, etkinliğe ilişkin paylaşımında "5-11 Haziran Dünya Çevre Haftası dolayısıyla İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüzün Cumhuriyet Meydanında düzenlediği etkinliğe katılım sağladık. Bilgilendirici broşürler ve geri dönüştürülebilir bez çanta dağıttığımız etkinliğimizde vatandaşlarımızı çevreyi koruma konusunda bilgilendirdik. Ödüllü Ambalaj Atıkları yarışmasında dereceye giren okullarımıza ödüllerini ve sertifikalarını verdik" ifadelerini yer verdi.

fukqrznxoaix0ln.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.