Menderes Belediyesi’nden sağlıkta örnek iş birliği
Menderes Belediyesi, Ice Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile yaptığı yeni protokolle belediye çalışanları ve yakınlarına ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde yüzde 25 indirim imkânı sunacağını duyurdu.
MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, çalışanlarının sağlık hizmetlerine daha kolay ve indirimli şekilde ulaşabilmesi için yeni bir iş birliğine imza attı. Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Ice Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile protokol imzalandığını duyurdu.
Protokol kapsamında, belediye çalışanları ile 1. ve 2. derece yakınları, kliniğin liste fiyatları üzerinden yüzde 25 indirimli olarak ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden yararlanabilecek.

Başkan İlkay Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda anlaşmanın tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileyerek, belediye olarak personelin sosyal ve sağlık haklarını güçlendirmeye devam edeceklerini vurguladı.
Bu iş birliğiyle belediye personelinin ağız ve diş sağlığı hizmetlerine daha erişilebilir koşullarda ulaşması hedefleniyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.