Menderes'in Araçları Yerli ve Milli Olacak

Menderes'in Araçları Yerli ve Milli Olacak

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, yerli ve milli otomobilin üretilmesinin ardından belediye araçlarının tamamının bu araçlardan oluşacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘yerli otomobil’ çağrısının ardından beş firmanın yerli ve milli otomobil üreteceğinin açıklanmasının ardından Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan önemli bir adım geldi. Başkan Soylu üretime geçilmesiyle birlikte belediyedeki tüm araçların bu araçlardan oluşacağını belirtti.
 

Makam arabası dahil
 

,Konuyla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla bir hayalimiz gerçek oluyor. Büyük ve güçlü bir Türkiye icraatlarıyla artık kendisini gösteriyor. Yerli ve milli otomobilimizin yapılacak olması bizi de heyecanlandırdı. İnşallah kısa sürede prototipin tamamlanıp satışa sunulmasıyla bizim de araçlarımız yerli ve milli olacak. Menderes Belediyesi’nde ki tüm araçlarımızı bu araçlarımızla değiştireceğiz. İşe de ilk olarak makam arabamdan başlayacağım. Türkiye’nin büyüme yolundaki icraatlarına biz de Menderes Belediyesi olarak destek olacağız.  İnşallah kısa süre sonra ilçemizde belediye hizmetlerimiz yerli ve milli üretim araçlarla yapılacak” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.