Menderesliler, “Adalet Sizsiniz” oyununa akın etti

Menderesliler, “Adalet Sizsiniz” oyununa akın etti

Menderes Belediyesi tarafından Kültür Sanat Günleri kapsamında gerçekleştirilen "Adalet Sizsiniz" oyununa Menderesliler yoğun ilgi gösterdi.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür Sanat Günleri kapsamında usta oyuncular Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın devleştiği performanslarla Adalet Sizsiniz oyunu Menderes’te sahnelendi.

Menderes Belediyesi Amfitiyatro’da gerçekleştirilen ve M.Ö. 5. yüzyılda Atina’da, Beş Yüzler Meclisi’nin ölüme mahkûm ettiği düşünür Sokrates, 1633 yılında Roma’da, Engizisyon’un müebbet hapse mahkûm ettiği bilim insanı Galileo ve 1927 yılında Boston’da, adaletin ölüme mahkûm ettiği iki İtalyan göçmen işçi Sacco ile Vanzetti’nin hikayelerinin sahnelendiği tiyatro oyununa vatandaşlar adeta akın etti.

fotograf-3.jpeg

Kültür ve sanatla iç içe Menderes’i, kültür ve sanatın adresi yapmak istediklerini belirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Kültür Sanat Günleri kapsamında usta sanatçılar Rutkay Aziz ile Taner Barlas’ın sahnelediği ‘Adalet Sizsiniz’ oyununu Menderes Belediyesi Merkez Amfitiyatro’da gerçekleştirdik. Büyük bir beğeniyle izlenen oyun için değerli sanatçılarımıza teşekkür ederim. Kültür ve sanatla iç içe bir Menderes için çalışmalarımızı sürdürecek, sanatçılarımıza destek olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

fotograf-5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.