Menderes'te 10 Kasım'a özel resim ve şiir yarışması başlıyor!

Menderes'te 10 Kasım'a özel resim ve şiir yarışması başlıyor!

Menderes Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği ile birlikte “10 Kasım ve Atatürk’e Özlem” temalı resim ve şiir yarışması düzenliyor.

Menderes Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği ile birlikte “10 Kasım ve Atatürk’e Özlem” temalı, ödüllü resim ve şiir yarışması düzenliyor. Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün sürecini yürüttüğü yarışmaya ilkokul 2. 3. 4. sınıflar, ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek. 22 Ekim tarihi itibariyle başvuru süreci başlayan yarışmada son teslim tarihi 5 Kasım Çarşamba günü olarak belirlendi. Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teslim alacağı eserlerin değerlendirilme tarihi 6 – 7 Kasım olacak. Derecelerin açıklanma tarihi ise 10 Kasım 2025 olarak duyuruldu. Vatandaşlar, 0232 700 00 00 dahili 1019 – 1332 numarasını arayarak bilgi alabilecek.

yarisma.jpeg

GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ

Yarışma hakkında konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün adını her alanda yaşatmak ve gelecek nesillere bir örnek lider olarak aktarmak istiyoruz. Önderimizin ölüm yıl dönümünde resim ve şiir yarışması düzenliyoruz. Çocuklarımızın bu yarışmaya katılmasını ve Atatürk’ü ürettikleri eserlerde en iyi şekilde anlatmasını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

"MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Sözlerine devam eden Başkan Çiçek” Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü çok özlüyoruz. Yeni nesillerin onu en iyi şekilde tanıması ve anlamasını umuyoruz. Bu vesile ile Ulu Önderimizi ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Onların mirasına hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

baskan-fotograf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.