Menderes'te 19 Mayıs coşkusu!

Menderes'te 19 Mayıs coşkusu!

Menderes'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Menderes Belediyesi tarafından araçlarla kortej etkinliği ve konserlerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılı nedeniyle Menderes Belediyesi tarafından tüm ilçe genelinde belediye araçlarıyla tur yapıldı, bayrama özel olarak hazırlanan araç üzerinden konser düzenlendi. Etkinlik kapsamında 1900 Bandosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Ardından Nefes Müzik Grubu’nun şarkıları etkinliğe renk kattı. Saatler 19.19’u gösterdiğinde ise coşku doruğa çıktı. Tüm ülkede olduğu gibi Menderes’te de hep bir ağızdan İstiklal Marşı tüm Menderesliler tarafından okundu. Etkinlik havai fişek gösterileriyle son buldu.

img_2671.jpg

101 yıldır aynı inanç

101 yıl önce bugün zafere giden yolculuğun ilk adımının atıldığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, " Milli mücadelenin kurtuluşla son bulmasını sağlayan, ebediyen bu toprakları bize vatan kılan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan uğruna şehit düşen, gazi olan kahramanlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. 101 yıldır olduğu gibi bu yılda aynı inançla cumhuriyet ve bağımsızlık coşkumuzu yaşıyoruz. Bu coşkumuzu farklı bir etkinlikle kutlamak istedik ve belediye araçlarımızı süsleyerek ilçe genelimizde kortejimizi gerçekleştirdik. Özel olarak hazırladığımız araçla verdiğimiz konserle de 19 Mayıs’ı kutlamalarımızı taçlandırdık. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun ” dedi. 

img_2709.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.