Menderes'te berber ve kuaförler dezenfekte edildi!

Menderes'te berber ve kuaförler dezenfekte edildi!

Menderes Belediyesi, yeni tip koronavirüs  salgının ortaya çıkmasıyla birlikte başladığı dezenfekte işlemlerine bu defa de berber, kuaför ve güzellik merkezlerini ekledi.  

Medya Ege- İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 11 mayıs taribinde açılacak olan berber ve kuaförlerde dezenfekte çalışmaları sürüyor.  İzmir'in Menderes ilçesinde de çalışmalar devam ediyor. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, çalışmaları yerinde inceleyerek bu süreçte esnafa gerekli her türlü desteğin verileceğini belirtti.

exfd0alxyaarb1w.jpg

Yapılan çalışmalara dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Kayalar, "İlçemizin her noktasında dezenfektasyon çalışmalarımızı salgının görüldüğü ilk andan itibaren sürdürüyoruz. Bu kapsamda 11 Mayıs tarihinde yeniden açılacak berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfektasyon çalışmalarımızı gerçekleştirdik.  Bunun yanı sıra işletmelerimize maske ve eldiven desteğinde de bulunduk. Pazartesi itibariyle tüm vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla berber ve kuaförlere gidebilirler. Zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde esnafımızın yanında olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.