Menderes'te çöp konteynerleri dezenfekte edildi

Menderes'te çöp konteynerleri dezenfekte edildi

Menderes Belediyesi havaların ısınmasıyla, tüm çöp konteynerlerinin bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesini özel ekip ile gerçekleştiriyor.

İlçe genelinde temizlik çalışmalarıyla dikkat çeken Menderes Belediyesi, çöp konteynerlerinin bakımını da yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Konteyner Bakım ve Onarım Ekibi ilçede yer alan konteynerlerin bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesiyle ilgileniyor. Yapılan işlemin ardından konteynerler yenilenmiş haliyle hizmete sunuluyor.

whatsapp-image-2023-06-19-at-08-52-28-9.jpeg

HER GÜN ÇALIŞMA

Toplam 6 bin konteynerin bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesini düzenli olarak 6 kişilik ekip tarafından gerçekleştiriliyor. Özel hazırlanan araçlarla gerçekleşen çalışmalar konteynerin bulunduğu yerde yapılıyor.

whatsapp-image-2023-06-19-at-08-52-29.jpeg

HER ALANDA TEMİZLİK

Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Menderes’imizde başlattığımız temizlik hareketiyle tüm mahallerimizin temizlik ve bakımını büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Bu kapsamda Menderes genelinde çöp konteynerlerimizin bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesini de gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından yerinde uygulama ile gerçekleşen hizmetimiz ile vatandaşlarımızın temizlik hizmetini de aksatmamış oluyoruz. Daha temiz bir Menderes adına çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.