Menderes'te çoşku dolu Cumhuriyet Balosu

Menderes'te çoşku dolu Cumhuriyet Balosu

CHP Menderes İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda 96. yıl coşkusu yaşandı

CHP Menderes İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu renkli görüntülere sahne oldu. Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen gecede cumhuriyetin 96. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı. Geceye Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, İYİ Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Cumhuriyete sahip çıkacağız

Gecede konuşan CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Candan, “ Türkiye Cumhuriyetinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün, Atatürk ilke ve inkılaplarının korunup kollanmasında hepimize sorumluluk düşmektedir. Atatürk’ün manevi mirası olan akıl ve bilimle hareket edip onun en büyük eseri ve bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyetimizi koruyacak milli refleksi her zaman canlı tutmalıyız. Kültürel değerlerimizi özenle korumalıyız. Atatürk ilkeleri ve devletimizin değiştirilemez nitelikleri yolumuzu aydınlatmayı sonsuza dek sürdürmelidir. Bu ilkeleri değiştirmeye yönelik hareketlere karşı, kararlılıkla mücadeleyi sürdürmeliyiz. Devletimizin bayrağı, sınırları, dili, egemenliği ve tam bağımsızlık her türlü tartışmanın uzağında olmalıdır. Bugün fikirde ve uygarlıkta yükselmek bizim için hem bir hak, hem de bir ödevdir. Bu hedef 96 yıldır değişmedi ve bizler gösterilen bu hedefin değiştirilmesine asla izin vermeyeceğiz. Gücünü Atatürk devrimlerinden alan Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun” dedi. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan da cumhuriyetin kazanımlarının ilelebet bekçisi olacaklarını ifade etti.

afc4f61b-7be1-4387-9b61-a4a1ceb72fe8.jpg

Gençlerden vals

Atatürk ve cumhuriyetle ilgili çeşitli görsellerin yer aldığı gecede, minik öğrencilerin İstiklal Marşı’nı seslendirmesi ayakta alkışlandı. Son zeybek oyunu geceye katılanlar tarafından ilgiyle izlenirken, gençlik kollarının vals gösterisi de büyük beğeni topladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.