Menderes'te Elazığlılar bir araya geldi

Menderes'te Elazığlılar bir araya geldi

İzmir Elazığlılar Derneği, tarafından her ayın 23’ün de düzenlenen "ELAZIĞLILAR GECESİ" Menderes ilçesi Belediye Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezinde kutlandı.

“Menderes’teki Elazığlılar Buluşuyor" başlığı ile İzmir Elazığlılar Derneği öncülüğünde bir araya gelen hemşerilerimiz, çoşkulu bir gece yaşadılar.

Sunuculuğunu Kaya Yapıcıoğlu'nun yaptığı gece, Folklor gösterisi ile başladı. 

Açılış konuşması yapan, İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Dernek Baskanı Muzaffer Acar, “Hemşerilerimize derneğimize olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. 23 Eylül’ de Sarnıç piknik alanında yapılacak peynirli Ekmek Şölenine tüm üyelerimizi, hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi. 

Gecede Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya derneğe olan katkılarından dolayı hemşerimiz olan İzmir Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay, tarafından plaket takdimi yapıldı. 

Programa Katılan Menderes Kaymakamımız Bahri Tiryaki ise yaptığı konuşmada; Muhteşem gece için katılımcılara ve davetlilere teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Cemal Bekle ve Ceyda Bölünmez Çankırı’nın da  katıldığı gecede davetliler adına konuşma yapan M. Atilla Kaya, “Davet için bütün Elazığlılara teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem de AK Partiye destekleriniz için teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım da programa katılacaktı, Ancak yoğun programı nedeniyle katılamadı. Bütün hemşerilerimize selamlarını iletti” dedi. 


Klarnette Hemşerimiz Murat Çaka, Cümbüşte Ali Kaya ve Ritimde Mert Çaka ile halay çekerek coşan hemserilerimiz, son bölümünde ise sahne alan hemserimiz genç yetenek Burak Can Atalay’da harika yorumu ile yöremize ait türküleri seslendirdi. Ege Üniversitesi Konservatuar Mezunu bağlama, kabak kemani ve ritim saz sanatçıları yaklaşık beş yüz hemserilerimize güzel bir gece yaşattılar. 
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.