Menderes'te gerçekleştirilen çalışmalar konuşuldu

Menderes'te gerçekleştirilen çalışmalar konuşuldu

Menderes'te, alt yapı ve üst yapı çalışmaları gerçekleştiren kurum ve kuruluşlara yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında, ilçenin gelişmesi için yapılan çalışmalar konuşuldu.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ederken yapılan çalışmalarda birden fazla kurum ve kuruluş, ilçenin güzelleşmesine katkı sunuyor.

gcrmo3kxsaanobs.jpg

Bu kapsamda Menderes Kaymakamlığı tarafından bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda çeşitli kurum ve kuruluşlar, yaptıkları sunumlarla ilçede gerçekleştirilen alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantıya yönelik sosyal medya hesabından paylaşım yapan Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan; "Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldık. Muhtarlarımızın da yer aldığı toplantıda çeşitli kurum ve kuruluşların Menderes'imizde gerçekleştirdiği alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ilgili sunumlarını dinledik. İlçemizin gelişimine katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ederek Menderes'imizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

gcrmoioxyaalo4v.jpg

gcrmnhexmaar-ry.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.