Menderes’te Gök Uçurtmalarla Şenlendi

Menderes’te Gök Uçurtmalarla Şenlendi

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gerçekleşen etkinlikte 3 bin 500 uçurtma vatandaşlara dağıtıldı.

Menderes Belediyesi tarafından Özdere Orta Mahalle Gençlik Parkı ve Sahili’nde on binlerin katılımıyla uçurtma şenliği düzenlendi. Bu yıl sekizincisi düzenlenen Menderes Uçurtma Şenliği’nde 3 bin 500 adet ay yıldız uçurtma da vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Gün boyu süren şenlikte çeşitli etkinlikler ile 7’den 70’e herkes unutulmayacak bir gün yaşadı.

 Mandi Şenlikte 

Şenlikte, Gümüldür Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi de yer aldı. Şenliğe katılanlarla birlikte uçurtma uçuran Mandi çocuklarla bir araya geldi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Mandi’nin yanı sıra çizgi film kahramanların da kurulan oyun alanında çocuklarla bir araya geldi. Şenlikte, yüz boyama, sihirbazlık gösterileri ve çeşitli yarışmalar da gerçekleştirildi.

 Menderes’ten dünyaya mesaj

 8. Menderes Uçurtma Şenliği’nin büyük bir katılımla gerçekleştiğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Her sene 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü düzenlediğimiz şenliğimiz bu yılda coşkuyla gerçekleşti. Şenliğimizde sadece İzmirli değil, Türkiye’nin hatta dünyanın dört bir tarafından insanları ağırladık. Yapmış olduğumuz bu tür etkinlikler ile ilçemizi ve ilçemizin sahil bölgesini dünyaya duyuruyoruz. Turizmde marka olmak için çıktığımız yolda bir adımı daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uçurtma şenliğimizde bir ve beraber olarak Menderes’ten dünyaya birlik ve beraberlik mesajımızı da vermiş olduk. 7’reh 70’e herkesin gönlünce eğlendiği bir gün oldu. Şenliğimizde bizimle olan herkese teşekkür ederim” dedi.

unnamed-(2)-129.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.