Menderes'te Görece yolları yenilendi

Menderes'te Görece yolları yenilendi

Menderes’te gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Görece İsmet İnönü Caddesi’nde yol yapım çalışmalarında sona ulaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında Görece Ata Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları sona erdi.

Çevre düzenlemesi yapıldı

Görece’nin en işlek caddeleri arasında bulunan yolda, asfaltlama çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi de yapıldı. Yapılan çalışma kapsamında kaldırım, aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleri tamamlanarak yol kullanışlı hale getirildi.

fotograf-1.jpeg

Çalışmalar sürecek

İlçe genelinde yol yapım çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmaları kapsamında Görece Ata Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Ardından çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirerek Görece'ye giden yolumuzu yeni ve kullanışlı hale getirdik. Hem İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem de kendi ekiplerimizle birlikte yol çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.