Menderes'te insan sağlığını tehdit edecek kömürlerin satışı engelleniyor

Menderes'te insan sağlığını tehdit edecek kömürlerin satışı engelleniyor

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, odun ve kömür satışı yapan işletmelerin denetlendiğini ve yapılan denetimler ile çevreyi ve insan sağlığını tehdit edecek kömürlerin satışının engellendiğini açıkladı.

Medya Ege- Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede odun ve kömür satışı yapan işletmelerde denetim yaptı. Ekipler, satışı yapılan ürünlerin Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) uygunluğunu, kömürlerin analiz raporlarını, fiyat tarifelerini ve işletmelerin ruhsatlarını denetledi.

fkays-pxwae4t50.jpg

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, yapılan denetimler ile çevreyi ve insan sağlığını tehdit edecek kömürlerin satışının engellendiğini açıkladı.

fkayta4wyaeejxg.jpg

Başkan Kayalar, açıklamasında "Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ilçemiz genelindeki odun ve kömür satışı yapan yerlere denetimde bulundu. Denetimler sırasında iş yerlerinin ruhsatları başta olmak üzere, kömür satış belgeleri, satışı yapılan kömürlerin Türk Standartları Enstitüsü’ne uygunluğu, kömürlerin analiz raporları ve fiyat tarifesi denetleniyor. Böylece çevreyi ve insan sağlığını tehdit edecek kömürlerin satışını engellemiş oluyoruz." ifadelerini kullandı.

baskan-kayalar-izmir-menderes-te-2022-de-de-ozveriyle-calisacagiz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.