Menderes’te Oyun ve Spor Şenliği

Menderes’te Oyun ve Spor Şenliği

Menderes’te düzenlenen Çocuk Oyunları ve Spor Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Menderes Belediyesi’nin, Menderes Kaymakamlığı ve Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilkini düzenlediği Çocuk Oyunları ve Spor Şenliği Görece Spor Salonu’nda gerçekleşti.  Oyunların oynandığı ve spor müsabakalarının gerçekleştiği şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Kıyasıya mücadele

Menderes’te ki ortaokulların katılımıyla “Küçük Kızlar–Yıldız Kızlar”, “Küçük Erkekler-Yıldız Erkekler” kategorilerinde voleybol, basketbol, atletizm ve futsal branşlarında düzenlenen müsabakalar bin 300 öğrenci ve 40 öğretmenin katılımıyla gerçekleşti. Bir aydır süren turnuvalar sonunda dereceye giren takımlar 1. Çocuk Oyunları ve Spor Şenliği’nde ödüllerindi. Dereceye girenlere kupaları Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve İlçe Kaymakamı Ahmet Ufuk Hasçakal tarafından verildi.

Oyun alanına büyük ilgi

Etkinlik kapsamında kurulan oyun alanında çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocuklar, canlı langırttan, şişme kaydırağa, zıp zıptan, oyun parklarına kadar birçok farklı oyun alanında müzik eşliğinde unutulmayacak bir gün geçirdiler.

a67558cc-a5bf-4579-b701-69bdd7dd885f

Başarılı gençler yetişiyor

Şenlikle ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Menderes'te başarılı sporcuların yetiştiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Spor alanında yaptığımız yatırımlarla böyle başarılı, gelecek vadeden sporculara destek vermek ve onlar gibi nice sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Başarılı çocuk sporcularımızı görmek bizi bu yatırımları artırmak yolunda motive ediyor. Geleceğimiz, çocuklarımız sayesinde ışık saçıyor. Onların için canla, başla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. Menderes Kaymakamı Ahmet Ufuk Hasçakal da, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için yaptığımız etkinliklerde amacımız eğlenerek öğrenmelerini sağlamak.  İlkini gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizde de çocuklarımız keyifle vakit geçirdi ve birlikte hareket etmeyi, takım olmanın sorumluluğunu öğrendiler. Menderes’ten her alanda olduğu gibi sporda da başarılı öğrenciler çıkarmak için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.