Menderes'te Sağlık İçin Spora Büyük İlgi

Menderes'te Sağlık İçin Spora Büyük İlgi

Menderes Belediyesi'nin kadınlara yönelik gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam için spor seanslarına özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Menderes Belediyesi tarafından kadınlara yönelik gerçekleştirilen sağlıklı yaşam için spor seanslarına kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen sağlıklı yaşam için spor seanslarına ilçedeki kadınlar büyük ilgi gösteriyor. 7’den 70’e herkesin katılabildiği seanslar ilçe merkezinde ve Gümüldür’de ki spor salonunda gerçekleşiyor.

Her gün spor

İlçe merkezinde ki seanslar hafta için her gün gerçekleşirken, Gümüldür Spor Salonu’ndaki eğitimler Pazartesi-Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılıyor. Toplam 200 kişinin kayıtlı olduğu seanslar bir saat sürüyor.

Zumbadan, pilatese

Seanslara katılanlar programa dansla ısınarak başlıyor ve kas sisteminin egzersizleriyle devam ediyor. Esneme ve rahatlamayla sona eren seans kapsamında zumbadan, stepe, pilatesten, aerobiğe kadar birçok egzersiz program kapsamında gerçekleştiriliyor.

Her yaşta spor

Etkinlikle alakalı konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizde spora yönelik çalışmalarımız farklı etkinliklerle sürüyor. Kadınlarımızın da spor ile sağlıklarını koruması adına sağlıklı yaşam seanslarımızı gerçekleştiriyoruz. Kadınlarımızın seanslara olan ilgisi bizi de memnun ediyor. Farklı egzersizleri eğlenceli şekilde sunan seanslarımıza her yaşta kadınımız katılım gösteriyor. Seanslarımızdan yararlanmak isteyen kadınlarımız belediyemizin kültür müdürlüğüne başvuru yapabilir” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.