Menderes'te  sel ve taşkınlara karşı çalışmalar sürüyor

Menderes'te sel ve taşkınlara karşı çalışmalar sürüyor

Menderes Belediyesi, yaşanabilecek sel ve taşkınlara karşı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Görece Cumhuriyet Mahallesindeki Günerçam Deresi’nin 120 metrelik kısmında ıslah çalışmalarını tamamlandı.

Medya Ege- Menderes Belediyesi, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) iş birliği ile gerçekleştirdiği çalışmalar doğrultusunda Görece Cumhuriyet Mahallesindeki Günerçam Deresi’nin 120 metrelik kısmında ıslah çalışmalarını tamamladı.

fjd62snwqaiv8zt.jpg

"İlçemizde yaşanabilecek sel ve taşkınlara karşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." diyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, destekleri dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU Genel Müdürü Aysel Özkan ve emeği geçen tüm personele teşekkürlerini iletti.

fjd67cwwqaiognr.jpg

Başkan Kayalar, çalışmalara ilişkin paylaşımında "İlçemizde yaşanabilecek sel ve taşkınlara karşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İZSU Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizle ortaklaşa çalışmalarımız doğrultusunda Görece Cumhuriyet Mahalle’mizdeki Günerçam Deresi’nin 120 metrelik kısmında ıslah çalışmalarımızı tamamladık. Desteklerinden dolayı başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve İZSU Genel Müdürü Aysel Özkan olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

fjd62sawqam6hgd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.