Menderes’te tarımsal kalkınma için iş birliği görüşmesi

Menderes’te tarımsal kalkınma için iş birliği görüşmesi

Menderes İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferdi Karaman, Menderes Belediye Başkan Vekili Asuman Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede ilçenin Türkiye tarımındaki yeri ve tarımsal kalkınmaya yönelik yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

MEDYA EGE- Menderes Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Vekili Asuman Şen’in makamında gerçekleştirilen ziyarete Belediye Meclis Üyesi Ünal Duman da katıldı.

hqpm86rwgaa3c-j.jpg

TARIMSAL KALKINMA ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ

Görüşmede Menderes’in sahip olduğu tarımsal üretim potansiyeli değerlendirilirken, ilçede tarımın geliştirilmesine yönelik gerçekleştirilebilecek faaliyetler üzerinde duruldu. Yerel yönetim ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında yürütülebilecek çalışmalar da görüşmenin gündeminde yer aldı.

Tarımın ilçe ekonomisindeki önemine dikkat çekilen buluşmada, üretimin ve tarımsal kalkınmanın desteklenmesine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Menderes Belediyesi, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Menderes’in geleceğini hep birlikte çok çalışarak güzelleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.