Menderes’te yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

Menderes’te yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

Gazipaşa Mahallesinde dere ıslah ve yol yapım çalışmalarımızı tamamlayan Menderes Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Nilda Altın Okay- Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam eden Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü iş birliği ile Gazipaşa Mahallesinde dere ıslah ve yol yapım çalışmalarımızı tamamladı. Sel ve taşkınları önlemek için dere çalışmaları yapılırken, yollara kilit parke taşı döşeyen ekipler, ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

fyqla0tx0aaz5br.jpg

Menderes Belediyesi sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin yapılan paylaşımda "İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalarımız doğrultusunda Gazipaşa Mahallemizde dere ıslah ve yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. İZSU ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalarda, sel ve taşkınları önlemek için dere çalışmaları yapılırken, yollara kilit parke taşı döşendi. Menderes’imizin genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

fyqlzioxeae4ikq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.