Menemen Belediyesi AGROEXPO'da yerini aldı

Menemen Belediyesi AGROEXPO'da yerini aldı

Menemen Belediyesi, 30 Ocak'ta kapılarını açan Türkiye’nin en büyük uluslararası tarım ve hayvancılık fuarından biri olan AGROEXPO’da yerini aldı.

MEDYA EGE - Menemen Belediyesi, tarım ve tarım ürünleri sektöründeki yenilikleri desteklemek amacıyla 30 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan AGROEXPO 19. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı’na katılım sağladı.

gfgc6few0aah3s4.jpg

Belediye, ilçenin tarımsal ürünlerini tanıtacağı standı ile fuardaki yerini aldı. Stantta, Menemen Belediyesi'nin yanı sıra Menemen Ticaret Odası, Menemen Ziraat Odası ve Menemen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Menemen’in tarımsal zenginliğini ön plana çıkarıyor. Ayrıca Menemen Çömlekçiler Derneği de fuar boyunca davetlilerine çömlek gösterisi sunacak.

gfgc-mvxwaa9iha.jpg

Sosyal medya hesabından fuara ilişkin paylaşım yapan Belediye Başkanı Aydın Pehlivan açıklamasında, "Toprağından bereket fışkıran kent Menemen'imizi, Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olan Agroexpo'da ziyaretçileriyle buluşturmak adına fuarda yerimizi aldık ve açılışına katıldık. Sizler de Fuar İzmir'de Menemen Belediyemizin standına gelerek ikramlarımızdan tadabilir, Menemen'imizin tarımdaki gücü ve potansiyeli hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz" ifadelerine yer vererek tüm vatandaşlara davette bulundu.

gfgc-msxeaa3idw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.