Menemen Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine destek oluyor!

Menemen Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine destek oluyor!

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Menemen Belediyesi, bünyesindeki aşevi ile dar gelirli ailelere destek oluyor.

Nilda Altın Okay- Menemen Belediyesi, dar gelirli aileleri yönelik yaptığı sosyal yardımlara hız kesmeden devam ediyor. Menemen Belediyesi Aşevi'nde kaynayan kazanlarda 2021 yılı Ocak ayından bu yana bir milyondan porsiyon yemek, belediyenin araç ve personeliyle vatandaşların sofralarına taşındı. Özellikle geride bırakılan iki ramazan ayında Türk Kızılay ve hayırsever vatandaşların da desteği ile toplamda 315 bin iftarlık dağıtımı yapılırken, bu sene 15 bin aileye gıda paketi dağıtımı gerçekleştirildi. Menemen Belediyesi, önümüzdeki süreçte de 24 saat esasına göre çalışmalarını bir fabrika gibi sürdüren aşevi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edecek.

Menemen Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda "Menemen Belediyesi, belediyecilik alanındaki çalışmalarını sosyal belediyecilik ile destekleyerek toplumsal dayanışmanın en iyi örneklerinden biri olan Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine her gün ulaşmaya devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.