Menemen İlçe Emniyetinden muhtar ve gazilere Çeşme turu

Menemen İlçe Emniyetinden muhtar ve gazilere Çeşme turu

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede görevli muhtar ve muharip gazilere Çeşme'de bir gezi düzenledi.

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede görev yapan muhtarlar ve muharip gaziler içim Çeşme gezisi düzenledi. Menemen Belediyesi'nin tahsis ettiği araçlarla Çeşme'ye giden muhtar ve gaziler, ilk olarak Balıklı Ev'i ziyaret etti. İş insanı Mehmet Gökçeoğlu tarafından ağırlanan grup, daha sonra Çeşme'yi gezme fırsatı buldu.

whatsapp-image-2022-09-26-at-19-12-32-1.jpeg

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran tarafından tahsis edilen tekne ile Çeşme koylarını gezen 70 kişilik grup, daha sonra Boyalık Beach Resort Otel'de ağırlandı.

whatsapp-image-2022-09-26-at-19-12-31-1.jpeg

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü geziye ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Menemen ilçemizden birlikte gelmiş olduğumuz tüm mahalle muhtarlarımız ve çok kıymetli muharip gazilerimiz... Hepiniz bizler için çok kıymetli ve Değerlisiniz, Bizler Menemen Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak sizlerin 24 saat Asayiş ve huzurunu sağlamak için çalışıyoruz, Bugün burada daha önce 3 buçuk yıl süreyle Görev yapmış olduğum Egenin İncisi olan güzel Çeşme ilçemizi hep beraber gezdik, Çeşme halkımız da Gördüğünüz üzere sizlerle tanışmak ve sizleri görmekten dolayı son derece mutlu oldular ve Bizlere çok güzel bir ev sahipliği yaptılar, bu güzel gün ve kültür gezisi için bizlere destek veren Menemen Belediye Başkanlığı, Çeşme belediye başkanlığı, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve bizleri kucaklayarak karşılayan tüm Çeşme halkımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum, hepiniz Sağolun varolun bizler Sizler ile birlikte daha güçlüyüz" ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2022-09-26-at-19-12-31.jpeg

whatsapp-image-2022-09-26-at-19-12-31-3.jpegwhatsapp-image-2022-09-26-at-19-12-30.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.