Menemen Sosyal Demokratlar Derneği'nden Başkan Soyer'e ziyaret

Menemen Sosyal Demokratlar Derneği'nden Başkan Soyer'e ziyaret

Menemen Sosyal Demokratlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etti.

Menemen Sosyal Demokratlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e ziyarette bulundu. Gündeme dair konuların konuşulduğu ziyarete ilişkin Menemen Sosyal Demokratlar Dernek Yönetimi adına açıklama yapan Kenan Yaşatürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Menemen’de yeni oluşturulan Menemen Sosyal Demokratlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik. Başkanımız ile birlikte gündeme dair fikir alışverişinde bulunduk, derneğimizin yürüteceği çalışmalar hakkında sohbet ettik. Yoğun programı içerisinde bize zaman ayırdığı için Sayın Tunç Soyer’e bir kez daha teşekkür eder, kendilerine çalışmalarında başarılarının devamını dileriz. Son genel seçimlerin sonuçları, bizlere demokrasi, adalet, özgürlük mücadelesinden asla geri adım atmadan çalışmamız gerektiğini bir kez daha kanıtlamıştır. Bizler sosyal demokratlar olarak tüm ezilen, ötekileştirilen, gelir adaletsizliğinde açlığa ve yoksulluğa sürüklenen tüm halkımızın yanında olmaya ve hak hukuk adalet çizgisinden sapmadan bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm demokrasi güçlerine ve halkımıza selam olsun."

whatsapp-image-2023-05-31-at-14-38-43.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.