Menemen Ticaret Odası ile Özel Medicalpark İzmir Hastanesi Protokol imzaladı

Menemen Ticaret Odası ile Özel Medicalpark İzmir Hastanesi Protokol imzaladı

Menemen Ticaret Odası’nın 2000’nin üzerindeki üyesi ve birinci derece yakınları Özel Medicalpark Hastanesinden özel avantajlarla sağlık hizmeti alacak.

Özel MedicalPark İzmir Hastanesi ile Menemen Ticaret Odası üyeleri adına indirim sözleşmesi imzalandı.2011 yılında hizmete açılan Özel Medicalpark İzmir Hastanesi teknoloji ve altyapısıyla birlikte İzmir'in önde gelen hastaneleri arasında yer almayı başarmıştır. Menemen Ticaret Odası’nın 2000’nin üzerindeki üyesi ve birinci derece yakınları Özel Medicalpark Hastanesinden özel avantajlarla sağlık hizmeti alacak.

Özel Medical Park İzmir Hastanesi adına toplantıya Başhekim Yardımcısı Zeki Hozer, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Derya Şahin, Pazarlama Uzmanı Mert Dallar ve İletişim Uzmanı Ahmet Veli Olgundeniz katılım sağlarken Menemen Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, Yönetim Kurulu Muhasip Üye Erdinç Cengiz ve Genel Sekreter Gönül Orun katıldı.

Bir süredir Menemen Ticaret Odası üyelerine katkı sağlamak adına Medical Park İzmir Hastanesi ile görüşmeler gerçekleştirilerek, odamız üyelerine ve 1. Derece yakınlarına %10-%20 dolaylarında iskonto yapılmasına karar verilmiştir. Gerçekleştirilen sözleşmeye istinaden;

· Menemen Ticaret Odası üyelerinin aşağıda belirtilen indirimlerden yararlanması için odamız üye kartı ile kart sahibi belgelemesi şartı aranmaktadır.

· SGK güvencesi kullanmayan/olmayan Menemen Ticaret Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına hastanenin cari fiyatları üzerinden %20 ıskonto yapılır

· SGK güvencesi kullanan Menemen Ticaret Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına ise % 10 ıskonto yapılır.

· Menemen Ticaret Odası üyelerine Checkup panellerinde %10 indirim uygulanacaktır.

İbareleri yer almaktadır.

Menemen Ticaret Odası adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ziyaretlerinden ve protokol tekliflerini kabul etmelerinden dolayı teşekkürlerini ileterek “Üyelerimiz adına daha önce sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek bugün sizleri de katma fırsatı bulduk. Menemen konumu ve çalışma alanı itibariyle artık Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı vb yerlerde de hizmetlere ihtiyaç duymakta, bu yüzden inanıyorum ki hem odamız, hem üyelerimiz, hem de sizler adına yerinde bir çalışma olduğuna inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Karşılıklı imza töreninin ardından kurumlar arası bilgi alışverişinin sağlanmasından ve gerekli sağlık alanlarında eğitimlerin ve seminerlerin gerçekleştirilmesinin önemine dikkat çekilerek konu ile ilgili fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.