Menemen Ticaret Odasından 30 Ağustos Mesajı

Menemen Ticaret Odasından 30 Ağustos Mesajı

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL 30 Ağustos Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi vesilesiyle bir mesaj yayınladı

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL 30 Ağustos Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi vesilesiyle bir mesaj yayınladı:

26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından büyük anlam ifade etmektedir. Tarih boyunca şerefiyle yaşayan milletimiz, varlığını muhafaza etmek için bütün mazlum milletlere örnek olacak büyük bir mücadeleye imza atmıştır. Bugün ki birlik ve beraberliğimize zemin hazırlamış zaferimiz, aynı duygu ve düşünceler ile bizleri bugüne taşımıştır.

Özellikle Kahraman Türk ordusunun kazandığı bu emsalsiz zafer, yüce milletimizin gerek duyulduğunda vatanının ve milli birliğinin düşmanları ile savaşmak için neleri göze alabileceğinin ve bağımsızlık aşkının milletimize neler yaptırabileceğinin en nadide örneğidir. Esaretin reddi, boyunduruğun def'i, devlet ve milletin bekası için milli birlik ve beraberliğin lüzumu, 30 Ağustos'un temel faziletlerini teşkil etmektedir. Bizler bu zaferin kazanılmasıyla iftihar ederken, bugünlerde milletimizin birliğini, toprağımızın bütünlüğünü bozmaya çalışan bölücü hainlere ve teröristlere karşı yine aynı milli duygularımızla hep birlikte el ele, omuz omuza vermek ve dik durmak durumundayız.

30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.