Menemen'de Başkanlık Kupası Heyecanı

Menemen'de Başkanlık Kupası Heyecanı

Menemen Belediyesi’nin düzenlediği “Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası”, Belediye Başkanı Tahir Şahin’in başlama vuruşu ile başladı. Spora verdiği desteklerle örnek teşkil eden Başkan Şahin, “Hedefimiz Atatürkçü, iyi insanlar yetiştirmek” dedi.

2004 doğumlu çocuklardan oluşan U-13 Takımlarının katıldığı Menemen Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, Ege Bölgesi’nden 12 takımın katılımıyla başladı. Kesik Futbol Sahası’nda gerçekleşen ve 3 hafta sürecek turnuvanın ilk maçı Göztepe ve Damlacık Spor arasında oynandı.


Turnuvanın ilk maçının başlanma vuruşunu yapan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, sorumlu bir yönetici olarak yol, su, kanal, park, ulaşım gibi Belediye hizmetlerini yapmakla yetinmediğini söyleyerek; “Bugün güzel ilçemizde, U-13 kategorisinde, 12 takımdan oluşan bir turnuva düzenlemenin mutluluğu içerisindeyiz. Sorumlu bir yönetici olarak sadece yol, su, kanal, park, ulaşım yapmakla kalmamak gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Şayet geleceğimizin teminatı olan bu güzel çocuklarımızı sosyal anlamda yetiştiremezsek, o zaman istediğiniz kadar Belediye hizmetlerini yapınız hiçbir kıymeti harbiyesi olmaz. Bu çocuklarımıza, alt yapıya önem vererek mutlaka Arda’lar, kaleci Rüştü’ler çıkacak diye bir kaide yok ama çıkma ihtimali de yüksek. Herkes anasından doğarken futbolcu, basketbolcu olmuyor. Ancak bu tür yatırımlar, katkılar varsa o zaman işte Rüştüler, Ardalar bu şekilde gelişiyor. Kaldı ki hiç yetişmediğini düşünelim; ama mutlaka burada çocuklarımızın hepsi birer iyi insan olarak yetişecek. Atatürk ilkelerine ve devrimlerine bağlı birer iyi insan olarak yetiştirmenin haklı mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Öncelikle çocuklarımızın yolu açık olsun diliyorum. Siz değerli ailelerimize teşekkür ediyorum. Hakem ve yönetici camiamıza, Teknik Direktörlerimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Menemen Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası; Altay, Göztepe, Bucaspor, Foça Belediyespor, Damlacık Spor, DSİ Spor Kulübü, İzmir Spor Kulübü Derneği, Murat Germen Spor Kulübü, Manisa Spor, Pınar Gücü, Bergama Belediyespor ve Menemen Belediyespor Kulüplerinin katılımıyla gerçekleşiyor. Lig usulü yapılacak karşılamalar sonucunda dereceye giren takımlara, 19 Mart’ta yapılacak final maçının ardından kupa ve madalya ödülleri verilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.