Menemen'de CHP yöneticisinden meclis üyesine saldırı!

Menemen'de CHP yöneticisinden meclis üyesine saldırı!

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Yöneticisi Erdal Güneş'in, Menemen ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Hasan Ünal'ın kafasına cam şişeyle vurduğunu açıkladı.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen İlçe Başkanlığı'nda yönetici olan Erdal Güneş'in, Menemen ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Hasan Ünal'a saldırdığını açıklayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Menemen CHP ilçe yöneticisi Erdal Güneş, Menemen ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Ünal'ın başına cam şişeyle, arkadan vurarak yaralamış ve hayatına kastetmiştir" ifadelerini kullandı.

chp-menemende-tartisma-buyuyor-unal-daha-once-grup-kararina-uymayanlardisipline-neden-verilmedi-h79733-d4f73.jpg

Pehlivan, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyuna Duyuru

Menemen ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Ünal’a, Menemen CHP ilçe yöneticisi Erdal Güneş cam şişeyle, arkadan başına vurarak yaralamış ve hayatına kastetmiştir. Menemen CHP İlçe Örgütü’nün bu kişi ile ilgili gerekeni yapacağına inanıyor, Menemen Belediye Meclis Başkanlığı sorumluluğum gereği konunun takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum. Bu vesile ile Belediye Meclis Üyemiz Hasan Ünal’a, maruz kaldığı bu tatsız ve talihsiz olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

menemende-aydin-pehlivandan-mesaj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.