Menemen'de çöp dağları

Menemen'de çöp dağları

Bir yanda yükselen lüks binalar, bir yanda çöp dağları... Görüntüler "yok artık" dedirtti.

Menemen'de objektiflerimize takılan bu görüntüler, 'yok artık' dedirtti. Bir yandan lüks rezidanslar yükselirken hemen yanında çöp tepeciklerinin varlığı 'burada belediye ne iş yapıyor' sorusunu akıllara getirdi.

Bir çok konuda sürekli kendisini İzmir'deki metropol belediyelerle kıyaslayan ve daha iyi hizmet ve yatırım sunduğunu savunan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in bu iddialı çıkışlarına karşın, ilçede karşılaştığımız görüntüler soru işareti yarattı. 

4e3a621a-f2c1-497c-88b4-780024d7be6d.jpg

İzmir'in en hızlı büyüyen ilçesi olarak göze çarpan Menemen'de artan konut talebini karşılamaya yönelik hızlı bir yapılaşma hamlesi sürüyor. Ancak ortaya çıkan bu çöp ve hafriyat tepecikleri, belediyenin kentin bu hızlı büyümesine ayak uydurmakta ve hizmet ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığını gösteriyor. 

1-372.jpg

BAŞKAN EN BAŞARILI İLÇEYİZ' DEMİŞTİ

Oysa Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, yakın zamanda ilçede gerçekleşen tarım fuarının açılışında icraatlarını anlatmış ve İzmir'deki metropol belediyeler dahil en verimli çalışan, en fazla kaynağı yatırım ve hizmete dönüştüren ilçe olduklarını savunmuştu. 

4b9bf88e-a225-4725-b68f-0a6023f496fe.jpg

DENETİM Mİ YETERSİZ?

Kentin bir çok noktasında karşılaşabileceğiniz çöp yığınları ve hatta kimi yerlerdeki küçük çöp tepecikleri, belediyenin denetim konusunda da yetersiz kaldığını gösteriyor. 

28bb4779-5761-41f8-863d-523921e9a58a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.