Menemen'de işten çıkarılan işçiden flaş açıklamalar!

Menemen'de işten çıkarılan işçiden flaş açıklamalar!

Menemen Belediyesi tarafından işine son verilen işçi, bir haftalık bisiklet yolculuğunun ardından vardığı Ankara'da Medya Ege'ye özel açıklamalarda bulundu.

Medya Ege / (ÖZEL HABER) - 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Menemen Belediye Başkanı seçilen Serdar Aksoy tarafından iddiaya göre işten çıkartılan 284 işçiden biri olan Bayram Akbaş, kendisi ve işsiz kalan arkadaşları adına hak aramak için Ankara'ya CHP Genel Merkezi'ne ulaştı.

1200x627-1566888541715.jpg

Burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile kendisinin verdiği "Hiç bir işçi işten çıkarılmayacak" sözünü tutması için görüşmek isteyen Akbaş, Medya Ege'ye özel açıklamalarda bulundu. İstanbul'da olduğu gerekçesiyle CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşemediğini belirten Bayram Akbaş, Medya Ege'ye yaptığı açıklamada Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy hakkında konuştu.

20_4.jpg

Bayram Akbaş, "İş yapacaklarına işçi kıyımı yapıyorlar. Yönetmek için değil, yandaşlarını işe yerleştirmek için çalışıyorlar. Kılıçdaroğlu'nun sözünün arkasında durmasını, işten çıkarılan işçilere sahip çıkmasını bekliyorum. Tahir Şahin döneminde hiç böyle şeylerle karşılaşmamıştık. Sözünün eri bir başkandı. Serdar Aksoy seçildiği ilk günlerde işçi kıyımını başlattı" sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.