Menemen’de Köfn ve Sefo rüzgarı esti

Menemen’de Köfn ve Sefo rüzgarı esti

Menemen’de 100. Yıl Şenliği kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Köfn ve Sefo, alanı dolduran on binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.

Menemen Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı ve Menemen’in kurtuluşunun 101. Yıl dönümü etkinlikleri birbirinden farklı organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İlçenin birçok noktasında tiyatro, çocuk atölyeleri ve düzenlenen turnuvalarda yaşanan eğlence, akşam Cumhuriyet Meydanı’ndaki Köfn ve ünlü rapçi Sefo konseriyle zirveye ulaştı.

konser-drone.jpg

Merdivenli Pazar Yeri’nde düzenlenen dama, tavla ve domino turnuvasıyla başlayan etkinlikler, Kent 2 Cafe’de düzenlenen satranç turnuvasıyla devam etti. Daha sonra Kent 2’de Ahmet Piriştina Parkı’nda kadın ve erkekler basketbol final müsabakaları düzenlendi. Final maçını takip eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, mücadele öncesi takımlara başarılar diledi.

Menemen Şehir Parkı’nda düzenlenen üretici pazarları da vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği çocuk atölyeleri de renkli görüntülere sahne oldu.

konser-3.jpg

MENEMEN’DEN SEFO GEÇTİ

Kurtuluş coşkusu, akşam Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Köfn ve Sefo konseriyle devam etti. Gecede ilk olarak sahneye çıkan Köfn, en güzel şarkılarını alanı dolduran vatandaşlarla birlikte söyledi. Ardından sahneye çıkan, özellikle Z kuşağının en sevdiği sanatçılardan biri olan ve çıkardığı şarkılarla adından çok söz ettiren rap sanatçısı Sefo, alanı dolduran on binlerce vatandaşa unutulmaz anlar yaşattı.

konser-7.jpg

Çevrimiçi platformlarda milyonlarca dinlenen şarkılarını sahnede seslendiren Sefo, Menemen’den ve Menemen seyircisinden büyük keyif aldığını dile getirdi. Sahneye davet edilen Başkan Vekili Pehlivan da, kurtuluş coşkularına ortak olduğu için gençlerin sevilen ismi Sefo’ya teşekkür etti. Eşi Filiz Pehlivan ve Sefo ile selfie çeken Pehlivan, başarılı şarkıcıya çömlekten yapılan gramafon hediye ederek, “Hemşehrilerime çok özel bir konser yaşattınız. 15-16-17 Eylül’de düzenleyeceğimiz 2. Uluslararası Çömlek Festivali’nde sizleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

etkinlik-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum