Menemen’de Mısır çöplüğü!

Menemen’de Mısır çöplüğü!

Menemen Belediyesi sınırları içinde, mobilya çöplüğünden sonra Mısır Tarlaları ’da oluşmaya başladı. Kim tarafından atıldığı belli olmayan yüzlerce içinde mısır dolu poşetler, Menemen’in boş alanlarına atıldı.

Medya Ege (ÖZEL HABER) - Menemen Belediyesi alanlarındaki başıboşluk çevre katliamcılarına fırsat üstüne fırsat yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde görüntülediğimiz fotoğraflarda, evlerde kullanılmayan mobilyaların atıldığı Menemen’deki boş araziler mobilya çöplüğünü dönmüştü.

Bu kez mobilya çöplüğünden kalan yerler mısır tarlalarına dönüştü.

Muhtemelen gece yarısı atılan ve bayatladığı için satılamayan yüzlerce mısır poşeti, Menemen’in, sahip çıkılmayan, kontrole edilemeyen arsalarına boşaltıldı.

Menemen’de poşetlerin çevre kirliliğine yarattığı etki kadar, poşetlerdeki bayatlamışı mısırların halk sağlığını tehlikeye atacak boyutta mısır tarlaları oluştu. Yerleşim yerlerine uzak olmasına rağmen, bu mısırların çocukların eline geçmesi ve yenilmesi durumunda büyük bir facianın da olması yüksek muhtemel.

69823392_1426652547482929_1102358396524298240_n.jpg

Menemen Belediyesi sınırları içindeki bu başıboşluk vatandaşları isyan noktasına getirdi. Vatandaşlar, özellikle gece yarısından sonra birçok arabanın buralara gelip, üzerinde yükle ne varsa onları bırakıp, kaçtıklarını belirtiyorlar. Vatandaşlar, başıboş şekilde duran arazilerinden hem çevre için, hem de insan sağlığı için büyük tehlike yarattığından dolayı isyan içindeler.

69537690_376455309712868_7461408377080381440_n.jpg

Menemen’in sadece Menemen’in merkezi ve merkezine yakın caddeler ve sokaklar olmadığını belirten vatandaşlar,  Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’u, makam koltuğunda oturarak belediye yönettiğini sandığını ama Menemen sınırları içindeki çevre katliamını ve insan sağlığını tehdit eden ihlallerden haberdar olamadığını söylediler.

Belediyenin sınırları içindeki alanları koruyamamasının büyük bir acizlik olduğunu belirten vatandaşlar, belediyenin duyarsız ve acizliği nedeniyle oluşan tehlikenin yaşantılarını etkilemeden, çevre müdürlüğü ve sağlık müdürlüğünün bir şeyler yapmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum