Gürcan Alev, yılbaşı gecesi görevli ekiplere başarılar diledi

Gürcan Alev, yılbaşı gecesi görevli ekiplere başarılar diledi

Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, yılbaşı gecesi görevli ekiplere bir araya gelerek başarılar diledi.

Menemen'de yılbaşının huzur içinde geçmesi için 2 komiser, 4 komiser yardımcısı, 36 polis memuru ve 14 bekçi görevinin başında olacak. Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, yılbaşında görev yapacak olan polisler ve bekçilerle bir araya gelerek açıklama yaptı.

Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'nin de Menemen'i ziyaret edeceğini duyurdu.

.jpg

Yılbaşının huzurlu ve sakin geçmesi için çalıştıklarını belirten Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, "Öncelikle hepimizin yeni yılı kutlu olsun. 2021 yılı bitiyor 2022 yılı başlıyor. Allahın izniyle 202'de 2021 gibi başarılı bir yıl olacak. Arkadaşlar bu akşam yılbaşı olduğundan dolayı ek tedbirler aldık. Bizim görevimiz bu ilçenin asayiş ve huzurunu sağlamak, bu da bizim boynumuzun borcu. Bu akşam sabaha kadar olabilecek asayiş olaylarına karşı, gelen ihbarlara karşı biraz daha dikkatli ve duyarlı olacağız. Çarşı ve mahalle bekçilerimiz devriyelerini daha dikkatli atacaklar. Motorize ekiplerimiz, devriye ekipleri, karakol ekiplerimiz bu akşam biraz daha duyarlı olacağız. Takviyeli haldeyiz. Kalabalığız inşallah kötü bir şey olmasın. Bu ilçede asayiş ve huzuru bu akşamda sağlayalım. Ayrıca bu akşam Emniyet Genel Müdürümüz, İzmir Valimiz ve İl Emniyet Müdürümüz de ilçemize gelecekler bazı noktaları, belki de karakollara gelecekler. Bilginiz olsun. Şimdiden devlet büyüklerimizin selamlarını da size iletiyorum. Saat 11-12 Emniyet Genel Müdürümüz, İzmir Valimiz ve İl Emniyet Müdürümüz ilçemize gelecekler onları karşılayacağız. Arkadaşlar bu akşama yılbaşı insanlar yılbaşını evlerinde huzurlu bir şekilde geçirecekler bunu sağlamakta bizim boynumuzun borcu" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.