Menemen'e gelenleri yeni 'tak'lar karşılayacak

Menemen'e gelenleri yeni 'tak'lar karşılayacak

Menemen Belediyesi, sınırlarını belirlemek amacıyla Türkelli, Ulukent ve Yahşelli’ye birer ‘tak’ inşa etmeye başladı. Başkan Aydın Pehlivan, “Hoş geldiniz takları güzel Menemen’imize gelen ziyaretçileri en güzel şekilde karşılayacak” dedi.

Türkiye’nin, bölgenin ve İzmir’in en kapsamlı projelerini bir bir hayata geçiren Menemen Belediyesi, yaptığı peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Türkelli ve Ulukent’te başlayan tak inşaatları hızla başlarken, ilçenin giriş ve çıkışlarına yeni ve zinde bir görünüm kazandırılacak.

tak-1.jpg

Proje hakkında konuşan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “İlçemizin giriş ve çıkışları, sadece yerel halk için değil, aynı zamanda dışarıdan gelen misafirlerimiz için de ilk izlenim noktalarıdır. Bu noktaların düzenli, estetik ve çağdaş bir görünüme sahip olması, ilçemizin tanıtımına olumlu bir katkı sağlayacaktır. Bu bağlamda Belediyemizce, ilçemizin estetik görünümünü artırmak, hoş bir karşılama ortamı oluşturmak ve bölgeye değer katmak amacıyla bu önemli projeyi hayata geçirmeye karar verdik” dedi.

tak-2.jpg

"KÜLTÜRÜ VE TARİHİ YANSITACAK"

Tak yapım çalışması kapsamında seçilen tasarımın, ilçenin kültürel ve tarihi özelliklerini yansıttığını ifade eden Başkan Pehlivan, “Bu, ilçemizin kimliğini vurgulayacak ve yerel değerlere saygı gösterecektir. Takın aydınlatma düzeni ve çevresi, güvenliği artırmak adına özel bir öneme sahiptir. Gece ve gündüz olmak üzere her zaman estetik bir görüntü sunacak olan aydınlatma sistemleri, aynı zamanda güvenliği sağlamak için modern teknolojilerle donatılacaktır. Menemen’imize değer katmaya, daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

aydin-pehlivan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.