Menemenli Üreticilerin sorunları konuşuldu!

Menemenli Üreticilerin sorunları konuşuldu!

Menemen Kaymakamı Mustafa Özkaynak, DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ve Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de üreticilerle bir araya geldi.

Menemen İlçe Tarım ve Orman Müdürü Celal Sayılır’ın ilçe tarımı ve eksikleri hakkında yaptığı sunum sonrası konuşan İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Musa Bakan, “üreticinin her zaman yanındayız. Sizlerin daha iyi, daha huzurlu, daha mutlu üretim yapmanız için çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Tarım Şurasında Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla önemli kararlar alındı. Bu kararlar doğrultusunda ülke tarımını ve üreticisini daha iyi konumlara taşımak bizim görevimiz. Sizlere kapım her zaman açık. Her sorununuzda yanınızda olmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

img_6245.jpeg

Toplantıda muhtarlar ve üreticilerden mahallelerinin sorunları ve çözüm önerileri yazılı olarak alındı. Yapılacak değerlendirmelerle yörenin tarımsal alanda daha iyi konuma gelmesi ve İzmir tarımında önemli bir bölge olan Menemen’in daha iyi koşullarda üretim yapması için gerekli çalışmalar yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.