menfur saldırıyı lanetliyoruz.

menfur saldırıyı lanetliyoruz.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınlarında bugün gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Ülkü mesajında şunları kaydetti;

Çarşı iznine çıkan askerlerimizin de bulunduğu halk otobüsünü hedef alan patlamada maalesef şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Hain ve alçak terör saldırısıyla yine canımız yandı. Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz.

 Ülkemizin planlı, organize, hesaplı, toplu bir saldırıyla karşı karşıya olduğunu görüyoruz. Terörün dili, dini, ırkı, mazereti olamayacağını hep dile getiriyoruz. Ülkemiz bir ateş çemberinden geçtiği bu günlerde bu ve benzer saldırılar karşısında her zaman olduğu gibi şimdi de dimdik ayakta duracağımıza Millet olarak, iş adamıyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte daha çok bütünleşerek ve kenetlenerek aşacağımıza inancımız tamdır.Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.