Merakla beklenen özellik WhatsApp’ta!

Merakla beklenen özellik WhatsApp’ta!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın merakla beklenen güncellenmesi yayınlandı....

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp bu defa Android cephesi için yaptığı güncelleme ile gündemde. 1 milyardan fazla kullanıcıya hizmet veren WhatsApp Android için resim içinde resim özelliği sonunda tüm Android kullanıcıları için yayınlandı. 

Söz konusu güncelleme sayesinde artık kullanıcılar WhatsApp içerisinde YouTube ve Instagram videolarını resim içinde resim modu ile görüntüleme yapabilecekler. Bu özellik geçtiğimiz haftalarda iPhone kullanıcıları için sunulmuştu. Ancak söz konusu özelliğin ‘Instagram Hikayeler'ni desteklemediğini belirtmekte de fayda var.

Peki WhatsApp'ın bütün özelliklerine hakim misiniz? WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak. Ancak bu özelliği kullanmak için 'auto correct' özelliğinizin açık olması gerekiyor.

Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz.

Aynı işlemi attığınız mesajı kaydırarak da yapabilirsiniz. Bu işlem sayesinde attığınız mesajın karşı tarafa iletilip iletilmediğini ve okunup okunmadığını takip edebiliyorsunuz. “Ayarlar"lardan "Veri Kullanımı”na tıklayarak, ”Medyanın otomatik olarak indirilmesi" ayarlarını değiştirebilirsiniz. "Mobil veri kullanırken" düğmesine tıklayarak, verilerin wifi'sız ortamlarda indirilmesi opsiyonunu kapatabilir, ve telefon faturanızı azaltabilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.