Merakla beklenen WhatsApp özelliği tekrar gündemde!

Merakla beklenen WhatsApp özelliği tekrar gündemde!

Karanlık mod desteği ile sık sık gündeme gelen WhatsApp, geçtiğimiz güncellemelerde karanlık moda dair tüm kodları, uygulama içerisinden kaldırmıştı. 

Ancak Android işletim sisteminde bulunan beta programının son güncellemesi ile birlikte, karanlık mod kodları tekrardan uygulamaya eklendi. WhatsApp karanlık mod desteği yeniden gün yüzüne çıktı.

WhatsApp karanlık mod desteği gündemde

WhatsApp karanlık mod desteğine yönelik önceden ortaya çıkan görüntüler, söz konusu özelliğin belirli alanlarda geçerli olduğunu gösteriyordu. En son beta güncellemesi ile birlikte tekrar uygulama içerisine eklenen özellik, çağrı ve durum ekranlarını da kapsıyor. Uygulamanın tamamını siyaha yakın bir tona çeken özellik, ikonları ise beyaz ve yeşil olarak renklendiriyor.

 

Karanlık mod desteği pek çok uygulama içerisinde popüler olmaya başladı. Özellikle gece kullanımlara uygun olan özellik, bazı durumlarda şarjdan tasarruf etmenizi de sağlayabiliyor. Karanlık mod kodları uygulama içerisine eklenmiş olsa bile, henüz beta kullanıcılara dahi açık olmadığını belirtelim. Uzun süredir yayınlanması beklenen yeniliğin, ne zaman kullanıma sunulacağı şu an için bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.