Meral Akşener İzmir'de Gövde Gösterisi Yapacak

Meral Akşener İzmir'de Gövde Gösterisi Yapacak

Meral Akşener 15 Mayıs'ta gerçekleşeceği açıklanan MHP Olağanüstü Kongresi öncesi 7 Mayıs'ta İzmir'de gövde gösterisi yapacak.

MHP'de çağrı heyetinin kongre tarihini 15 Mayıs olarak açıklamasının ardından,gözler muhaliflere çevrildi. En güçlü Genel Başkan Adayı olarak gözüken ve gittiği her yerde coşkulu kalabalıklarla karşılanan Meral Akşener, İzmir'de miting organize ederek gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Önceki gün bir TV kanalında canlı yayına katılan Akşener'in "Millet nezdinde sahip olduğumuz itibarı 7 Mayıs Cumartesi günü İzmir'den dünyaya ilan edeceğiz..!" sözleri üzerine gözler cumartesi günü yapılacak mitinge çevrilirken, Akşener'in bu mitinge özel önem verdiği belirtiliyor.

meralaksener1

İzmir'i hürriyet ve demokrasinin kalesi olarak gören Akşener'in, yapacağı ilk büyük mitingin tarihini anneler günü arifesi ve yerini ise İzmir olarak belirlemesinin bir tesadüf olmadığı ortaya çıktı.

Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın kabrinin bu şehirde bulunması ve kongre tarihi olan 15 Mayıs'ın da İlk Kurşun'un atıldığı tarihe rastlamasının bu tercihte etkili olduğu gelen haberler arasında. Meral Akşener'in başlattığı yolculuğun bir genel başkanlık yarışından öte bir iktidar yolculuğu, bir millet hareketi olduğunun altının çizeceği mitingte, her fırsatta çok güvendiğini söylediği kadınlar gençler ve Rumeli göçmenlerinin yoğunlukta olması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.