Merdivenli Cami'ne modern dokunuş

Merdivenli Cami'ne modern dokunuş

Dikili Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik ilkesi kapsamında bakıma alınan Merdivenli Mahallesi Cami'nde ibadete ara verilmeden yapılan yenileme çalışmaları tamamladı.

Yeni ve modern bir görünüme kavuşan cami, cemaatten de tam not aldı. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Dikili Belediyesi, sevgiyi ve hoşgörüyü kendine rehber edinen bir yerel yönetimdir. Biz de bu gerçeğin ışığında, Merdivenli Mahallesi Cami'ni bakıma alarak, daha kullanışlı ve güzel bir hale getirdik” dedi.
 
Baştan Aşağı Yenilendi
 
Dikili ilçe sınırlarında yer alan okul ve kamu kurum binalarına sunduğu bakım, onarım ve tadilat hizmetleri ile kamusal binalara yeniden hayat veren Dikili Belediyesi, bu kez de ilçe kırsalında yer alan Merdivenli Mahalle Cami'ni modern ve güvenli bir hale kavuşturdu. Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün mahallelerde gerçekleştirdiği “Hizmet Talep Çalışması” kapsamında bakıma alınan caminin iç ve dış boyası ile çevre düzenlemesi ve tuvaletleri baştan aşağı yenilenerek, cemaatin hizmetine sunuldu.
 
Çalışmalar İbadete Ara Verilmeden 5 Günde Tamamlandı
 
Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün hazırladığı çalışma programı kapsamında Dikili Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalarda toplam  2 bin m2 alan üzerine kurulu olan Merdivenli Mahalle Cami ve köy kahvehanesinin iç ve dış cephesinin 700 m2’lik boyası komple yenilendi. Ayrıca ekipler cami çevresindeki toplamda 120 metre uzunluğundaki demir korkulukları da bakıma alarak yağlı boya ile yeniden boyadı. Daha iyi hijyenik şartlar oluşturmak için tuvaletler komple yıkılarak, baştan aşağı yenilenerek modernize edildi. İbadete ara vermeden 5 günde tamamlan yenileme çalışmaları, Merdivenli Mahallesi sakinlerinden de tam not aldı. 
 
 

“Hizmet Seferberliğimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor”
 

Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “İlçemizdeki hizmet seferberliğimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz bir yandan mevcut yollarımızda, parklarımızda, yeşil alanlarımızda çalışmalarına devam ederken; diğer taraftan da yeni üretim yollarını, yeni parkları, yeni yeşilleri alanları birer birer halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyor. Bu rutin hizmetlerimizin yanı sıra ilçe sınırlarımızdaki okullara, emniyet binalarına, sağlık kurumlarına ve ibadethanelere de ‘önce insan’ ilkesimiz ile bakım, onarım ve tadilat hizmetlerimizi sunuyoruz. Şu ana kadar girmedik okul bırakmadık. Dikili Belediyesi, sevgiyi ve hoşgörüyü kendine rehber edinen bir yerel yönetimdir. Biz de bu gerçeğin ışığında, Merdivenli Mahallesi Cami'ni bakıma alarak, daha kullanışlı ve güzel bir hale getirdik. Bu inançla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız artarak devam edecektir. Yepyeni bir görünüme kavuşan Merdivenli Cami'nde vatandaşlarımıza hayırlı ibadetler diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.