Merhaba Yaz 2017 Satış Etkinliği Antalya’da…

Merhaba Yaz 2017 Satış Etkinliği Antalya’da…

EDAK Ecza Kooperatifi, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Merhaba Yaz 2017 Satış Etkinliği” ile eczacı ortaklarını çok geniş bir ilaç dışı sağlık ürünleri yelpazesi ile buluşturacak.

2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya Belek'te düzenlenecek olan etkinlik ile EDAK’ın faaliyet alanındaki eczacı ortakları ve firma yetkilileri bir araya gelecek. “Merhaba Yaz 2017 Satış Etkinliği” ile kooperatif ortağı eczacıların farklı ürün kategorilerinde yer alan ürünler ile avantajlı koşullarda ürün alımının sağlanması hedefleniyor. Bu sene eczanemi geliştiriyorum alanı içinde eğitimlerin de yer alacağı etkinlikte, eczacıların eczane  yönetimi ile ilgili araçlara ulaşmaları ve donanımlarını artırmak da hedefleniyor.

Erol Evgin "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde"

115 firma ve 300 firma üst düzey yetkilisinin  katılacağı etkinliğe eczacıların da ilgisinin büyük olması bekleniyor. Etkinlik gün boyu satış aktiviteleri ile sürerken gece de müzikle dolu dolu geçecek. Bu bölümde adını Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın "Üç şehitler Destanı"ndan alan  "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" Konseri ile Erol Evgin eczacılara unutulmaz bir gece yaşatacak. Erol Evgin; Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarından başlayarak, Mustafa Kemal ve Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze uzanan bir zaman perspektifi içinde türküleri, şarkıları ve anekdotları; barkovizyon desteğiyle sunarak, eşsiz bir kurgu oluşturuyor. Ayrıca, canlı performansı ve sahne hakimiyeti ile Türkiye’nin en başarılı sanatçılarından biri olarak anılan Soner Olgun ile  1970'li yılların Cem Karaca'ların, Moğolların ve Barış Manço'ların olduğu dönemlerden etkilenerek Denizli'de kurulan kendilerini o dönemin güncel temsilcileri olarak tanımlayan Necati ve Saykolar Grubu da etkinliğin önemli müzisyenleri arasında yer alacak. Son yıllarda oldukça sıkıntılı günler yaşayan eczacılara biraz olsun nefes aldırmayı hedefleyen ve artık gelenekselleşen bu organizasyon ilaç eczacılık sektörünün buluşma noktalarından biri haline geldi.

unnamed-010.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.