Meriç Yaşayan Parkında ücretsiz futbol dersleri başladı

Meriç Yaşayan Parkında ücretsiz futbol dersleri başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Meriç Yaşayan Parkı halı sahasında ücretsiz futbol eğitimi verildiğini söyledi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu Acil Çözüm Ekibi’nin çalışmaları kapsamında İzDoğa, İzbeton, İZSU, Park ve Bahçeler Dairesi, Fen İşleri Dairesi’nin ortak çalışmasıyla yapılan Bornova’daki Meriç Yaşayan Parkı’ndaki futbol sahası hizmete açıldı. Sahada İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı çocuklara ücretsiz futbol kursu vermeye başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından derslere ilişkin bir video paylaştı. Başkan Soyer, paylaşımına şu notu düştü; "Bornova - Meriç Yaşayan Parkı’nda yaptığımız halı sahada çocuklarımıza ücretsiz futbol eğitimi vermeye başladık. Beni de futbol antrenmanına davet etmişler, en kısa sürede oradayım."

1-tunc-soyer-adaylik1.webp

PARK İSTEK VE İHTİYAÇLARA GÖRE PLANLANDI

Bornova’daki Meriç Yaşayan Parkı’nın fonksiyon planlaması Acil Çözüm Ekibi’nin Meriç, Serintepe ve Zafer mahallelerinde yürüttüğü saha çalışması ile belirlendi.

13082023-111427-1.jpg

Mahallelilerin ihtiyaç ve isteklerine göre tasarlanan parkta futbol sahasının yanı sıra, mahalle bostanı, kütüphane, çayır alanı ve taziye evi yer alacak. Park, Bornova’daki Meriç, Serintepe ve Zafer mahallelerine ve Moda, Tekstil ve Konfeksiyoncular (MTK) Sitesi’ne hizmet verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.