Merkez resmi olarak kuruldu

Merkez resmi olarak kuruldu

İzmir Bakırçay Üniversitesi Kuzey İzmir Sağlık ve Yaşam Bilimleri Teknoloji Geliştirme Merkezi resmî olarak kuruldu.

İzmir Bakırçay Üniversitesi’nin KOSGEB teknoloji geliştirme merkezleri desteğine başvuru ve değerlendirme süreçleri başarıyla tamamlanmış olup, 24.09.2020 tarihinde Ankara KOSGEB Başkanlık binasında KOSGEB adına Başkan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Başkan Yardımcısı Dr. Recep Kılınç ve KOBİ Geliştirme Daire Başkanı Dr. Mehmet Görkem Gürbüz; İzmir Bakırçay Üniversitesi adına da Rektör Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Rektör Yardımcıları sayın Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu ve sayın Prof. Dr. Kadir Hızıroğlu’nun katılımları ile imza töreni düzenlenmiştir.

Törende KOSGEB Başkanı sayın Uzkurt ile Rektör sayın Prof. Dr. Mustafa Berktaş tarafından karşılıklı imzalanarak mutabakat altına alınan kuruluş anlaşması ile İzmir Bakırçay Üniversitesi Kuzey İzmir Sağlık ve Yaşam Bilimleri Teknoloji Geliştirme Merkezi resmî olarak kurulmuştur. Törende teknoloji geliştirme merkezlerinin yeni yapılanması ile İzmir ilinde ilk olma özelliği taşıyan teknoloji merkezinin,  İzmir Bakırçay Üniversitesi ve ekosistemindeki tüm paydaşların ortak katılımları ve KOSGEB desteği ile ilgili alanlarda katma değeri yüksek ürün ve hizmetlerin üretilmesi için yapılacak ön kuluçka ve girişimci faaliyetlerin desteklenmesinde önemli bir rol üstleneceği vurgulanmıştır. 

İzmir Bakırçay Üniversitesi Kuzey İzmir Sağlık ve Yaşam Bilimleri Teknoloji Geliştirme Merkezinin İzmir'e ve ülkemize hayırlı olmasını diler, merkezin kurulmasına katkıda bulunan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ve şükranlarımızı sunarız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.